Ati mai putea fi interesati si de anunturile

Termeni si conditii


Acesti termeni se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul popic.ro.

1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

1.1.Utilizarea serviciilor oferite de site-ului www.popic.ro implica acceptarea in totalitate si neconditionata a Termenilor si Conditiilor.
1.2. popic.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza unilateral Termenii si Conditiile oricand, fara notificarea prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site.

2. Drepturile si Obligatiile Utilizatorului

2.1. Utilizatorul are dreptul de a beneficia in intregime de serviciile oferite de popic.ro , atata timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor acestui document.
2.2. Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru continutul anunturilor publicate si declara ca acestea corespund cu starea reala a produsului sau serviciului ce face obiectul anuntului si ca nu incalca drepturile furnizorului si/sau ale unor terte persoane.
2.3. Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietatea intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii, si este de acord ca acesta sa fie publicat de furnizor pe site-ul popic.ro .
2.4. Prin completarea formularului si/sau transmiterea anuntului catre furnizor spre publicare pe site-ul popic.ro, utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile din prezentul document.
2.5. Utilizatorul popic.ro are dreptul sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.
2.6. Sa nu foloseasca site-ul pentru a incarca, publica sau transmite in alt mod anunturi cu un continut ilegal, defaimator, amenintator, abuziv, vulgar, rasist, care afecteaza intimitatea altei persoane sau ofenseaza in alt mod terte persoane.
2.7. Sa nu pretinda ca este o alta persoana sau un reprezentant al unei institutii daca acest lucru nu este adevarat si sa nu posteze anunturi in numele unei alte persoane sau institutii fara acordul acesteia.
2.8. Sa furnizeze date corecte de identificare ale propriei persoane.
2.9. Sa nu posteze, incarce sau sa transmita prin intermediul website-ului materiale asupra carora nu are dreptul legal de transmitere sau difuzare, conform legilor romanesti si internationale, sau diferitor prevederi contractuale (informatii confidentiale, protejate prin drepturi de autor etc.).
2.10. Sa nu foloseasca site-ul popic.ro pentru a incarca, posta sau transmite in alt mod materiale care contine virusi sau alte programe care sunt create sa distruga, intrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicatii;
2.11. Sa nu incarce, posteze sau sa transmita informatii despre modul de desfasurare a unor activitati ilegale, indiferent de natura acestora, in scopul de a promova acte ilegale;
2.12. Sa nu colecteze si sa nu foloseasca in scop comercial date personale despre ceilalti utilizatori ai serviciilor popic.ro .

3. Obligatii la inregistrare:

3.1. Pentru a adauga un anunt pe site-ul popic.ro nu este obligatoriu sa va inregistrati, publicarea este in totalitate gratuita, totusi inregistrarea unui cont va aduce avantaje suplimentare.
3.2. Este obligatoriu sa furnizati date exacte si complete exact asa cum va cere formularul de inregistrare;
3.3. popic.ro isi pastreaza dreptul de a suspeda fara drept de reafisare anunturile inexacte sau sa suspende definitiv acele conturi care introduc anunturi neconforme cu realitatea;
3.4. Este interzisa crearea conturilor multiple (o singura societate sau persoana fizica cu mai multe conturi)

4. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana sunt administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate.

Sunteti obligat(a) sa furnizati unele dintre aceste date (indicate explicit in anumite pagini din site) si puteti in mod optional sa furnizati alte informatii suplimentare (indicate in anumite pagini din site), toate aceste informatii fiind necesare pentru furnizarea de servicii pe internet. Refuzul furnizarii informatiilor obligatorii de catre dvs. determina imposibilitatea accesarii serviciilor unde v-au fost solicitate informatiile obligatorii respective.

5. Publicarea anunturilor

5.1. www.popic.ro are dreptul de a decide publicarea sau nepublicarea anunturilor completate de utilizatorii site-ului, fara nici o notificare prealabila, in vederea respectarii legislatiei in vigoare si a bunelor moravuri.
5.2. Proprietarul site-ului nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate in cadrul anunturilor publicate pe site-ul popic.ro .
5.3. Utilizatorii popic.ro inteleg si isi asuma intreaga responsabilitatea pentru continutul materialelor postate, proprietarul site-ului neputand fi tras la raspundere pentru anunturile publicate automat de catre utilizatori pe acest site.
5.4. Proprietarul site-ului popic.ro nu va putea fi tras la raspundere fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului popic.ro .